Get Avrupa Birliği Savaş Uçağı PNG

Get Avrupa Birliği Savaş Uçağı
PNG
. Fransızların olmaz olası savaş teknolojilerine büyük katkılarından; Saatte 2500 kilometre hıza çıkabilen eurofighter typhoon'un üreticisi avrupa birliği olarak geçiyor.

Turkiye Nin Model Aldigi Ucak Icin Katar Kredi Arayisinda Teknoloji Haberleri
Turkiye Nin Model Aldigi Ucak Icin Katar Kredi Arayisinda Teknoloji Haberleri from im.businessht.com.tr
.'patratora' sitesi yunan hava kuvvetlerinde ki kaynağa atfen, 38 yunan savaş uçağının çarşamba günü ege denizi üzerinde türk savaş uçaklarından. Yeni tip bir savaş uçağı ve tank projesini kapsayan ortaklık avrupa ordusunun temeli olarak nitelendiriliyor. İsviçre bu pazar avrupa birliği ile serbest dolaşım anlaşmasının geleceği ve orduya savaş uçağı alımı gibi kritik konularda referanduma gidecek.

Yetkilileri, iki programın ileride birleştirilmesinin mümkün olduğunu ancak bunun, i̇ngiltere'nin dokuz ay sonra avrupa birliği üyeliğinden ayrılması.

Fransa ve almanya yeni nesil savaş uçaklarının üretimi konusunda anlaşma imzaladı. Avrupa birliği üyesi 3 ülkenin projesi, 2018 yılında kendi yeni savaş uçağını açıklayan. Yetkilileri, iki programın ileride birleştirilmesinin mümkün olduğunu ancak bunun, i̇ngiltere'nin dokuz ay sonra avrupa birliği üyeliğinden ayrılması. Fransa ve almanya arasındaki işbirliği ile yeni bir savaş uçağı üretilecek.