View Kayseriye Gömülen Savaş Uçakları PNG

View Kayseriye Gömülen Savaş Uçakları
PNG
. Teyit.org bilgi edinme kanunu kapsamında kayseri valiliği'ne şu soruları sordu: 70 yıldır türk kamuoyundan gizlenen kayıp savaş uçakları skandalında yeni belgeler ortaya çıktı.

70 Yil Once Gomulen Savas Ucaklari Ortaya Cikiyor Haberi Ajanstan Alin Ajans53 Rize Rize Haberleri Guncel Haberler Son Dakika Haberler Rizespor
70 Yil Once Gomulen Savas Ucaklari Ortaya Cikiyor Haberi Ajanstan Alin Ajans53 Rize Rize Haberleri Guncel Haberler Son Dakika Haberler Rizespor from ajans53.com
Milletvekili i̇smail emrah karayel, bir gazetecinin kayseri'de toprağa gömülü savaş uçakları bulunduğuna ilişkin haberleri hatırlatması üzerine de şöyle konuştu Günümüzde türk hava kuvvetlerine milli savaş uçağı üretilmeye çalışırken geçmişte vecihi hürkuş, nuri demirağ, kayseri uçak fabrikası gibi girişimler olmuştur. Türk savunma sanayisinin en gizemli olaylarından biri gün yüzüne çıkmaya hazırlanıyor.

50 adet uçak da kayseri'ye gitti.

50 adet uçak da kayseri'ye gitti. Kayseri'ye gömülen alman uçakları günümüzde çıkartılmayı bekliyor. Bu da işi orijinal kılıyor. Türk savunma sanayisinin en gizemli olaylarından biri gün yüzüne çıkmaya hazırlanıyor.