12+ Türk Savaş Uçakları Yaptigi Sirketler Gif

12+ Türk Savaş Uçakları Yaptigi Sirketler
Gif
. Türk silahlı kuvvetleri'nin ihtiyaçlarını karşılamak üzere geliştirilen milli muharip uçağın modeli de ilk kez paris'teki fuarda sergileniyor. Uluslararası sivil havacılık ve savunma fuarı'nda gösteri yapan türk savaş uçakları heyecan uyandırdı.

General Dynamics F 16 Fighting Falcon Vikipedi
General Dynamics F 16 Fighting Falcon Vikipedi from upload.wikimedia.org
Uluslararası sivil havacılık ve savunma fuarı'nda gösteri yapan türk savaş uçakları heyecan uyandırdı. Bunların arasında savaş uçakları, helikopter, kargo uçakları, insansız hava araçları ve diğer araçlar bulunuyor. Radara yakalanmayacak yerli savaş uçağının 2023'te gökyüzüyle buluşması hedefleniyor.

Akp iktidarı türk silahlı kuvvetleri'ni çöküşün eşiğine getirmiştir.

Türk havacılık ve uzay sanayi a.ş radar dalgalarını sönümleme özelliğine sahip kompozit malzemelerden üretileceği söylenen savaş uçağı, beşinci nesil savaş uçakları sınıfında yer alıyor. Bunların arasında savaş uçakları, helikopter, kargo uçakları, insansız hava araçları ve diğer araçlar bulunuyor. Bu sayfamızda, şu anda türk silahlı kuvvetleri'nin kullandığı türk savaş uçaklarını detaylı olarak tanıtacağız. İlk uçuşunu 1959 yılında yapan bu uçağın maliyeti yaklaşık olarak 2.1 milyon dolardır.