21+ Trump Savaş Uçağı Ypg Images

21+ Trump Savaş Uçağı Ypg
Images
. .zaten şu an abd jetleri ypg hava kuvvetleri rolünü oynuyor suriye'de ne vereceklermiş peki model uçak falan mı? .aktivistlere hitap ettiği konuşmasında abd'nin kendi sınırlarına odaklanması gerektiğini söyleyen trump umarım bunu yaparlar.

Suriye Demokratik Gucleri Rakka Operasyonu Yaz Basinda Baslayacak
Suriye Demokratik Gucleri Rakka Operasyonu Yaz Basinda Baslayacak from ichef.bbci.co.uk
Yani kürtlerin silahlı gücü ypg. Tsk'ya ait savaş uçakları cerablus yakınlarındaki ypg mevzilerini bombalıyor. Trump açıklamasında ypg/pkk'nın türkiye sınırında 30 kilometre derinliğindeki alandan çekilme niyetinde olduğunu da söyledi.

.aktivistlere hitap ettiği konuşmasında abd'nin kendi sınırlarına odaklanması gerektiğini söyleyen trump umarım bunu yaparlar.

Trump, umarım çekilirler çünkü uçağınız yoksa savaş uçağı olan bir gücü yenmek çok zor şeklinde konuştu. Trump kaybederse türkiye'de savaş çıkaracaklar! Ypg/pkk terör örgütünün çekilmesine ilişkin değerlendirmede bulunan trump, umarım çekilirler çünkü uçağınız yoksa savaş uçağı olan bir gücü yenmek. Abd başkanı trump, 'kürtlerin (ypg/pkk) türkiye sınırı boyunca 22 mil, 30 kilometrelik alandan çekilme umarım çekilirler çünkü uçağınız yoksa savaş uçağı olan bir gücü yenmek çok zor.' dedi.