23+ Boeing Insansız Savaş Uçağı Pictures

23+ Boeing Insansız Savaş Uçağı
Pictures
. Abd hava kuvvetleri araştırma laboratuvarı, 2,5 yıldır üzerinde çalışılan prototip insansız savaş uçağının test edildiğini duyurdu. Amerikan uçak imalatçısı boeing, avustralya ile ortak geliştirdiği yeni insansız savaş uçağını dünyaya tanıttı.

Insansiz Savas Ucaklari Baska Bir Ucaktan Kumanda Edildi
Insansiz Savas Ucaklari Baska Bir Ucaktan Kumanda Edildi from ssdergilik.com
Boeing bir süredir insansız bir savaş uçağı üzerinde çalışıyor. Şirketin insansız savaş uçağı için dünya çapında satış yapılacağı da ifade edildi. Amerikan uçak imalatçısı boeing, avustralya ile ortak geliştirdiği yeni insansız savaş uçağını dünyaya tanıttı.

Dünyanın en büyük havacılık şirketi boeing, gelecek için korkutan insansız savaş uçağı özelinde önemli ilerleme gerçekleştirdi.

Boeing tarafından geliştirilen ve loyal wingman uav adı verilen insansız savaş uçağı. Çünkü kısa süre önce the royal australian air force (raaf) planlanan üç loyal wingman prototipinin ilkini boeing'den almış durumda. Take a look at the first unmanned #loyalwingman aircraft prototype, one of three prototype aircraft for the royal australian air. Yerli i̇nsansız savaş uçağı geliyor.