10+ Pakistan 5 Savaş Uçağı Images

10+ Pakistan 5 Savaş Uçağı
Images
. Pakistan'da bir eğitim uçağı düştü. Dost ve kardeş ülke pakistan hava kuvvetleri'nin ihtiyaç duyduğu yerli 5.nesil savaş uçağının kavramsal tasarım aşamasının ilk etabının tamamlandığı.

Parskuru On Twitter Mig21 Den Cin Tarafindan Fc1 Ucagi Gelistirilmis Ancak Cin Bu Ucagi Kendi Hizmete Almak Yerine Pakistan A Ortak Uretim Icin Teklif Etmis Pakistan Da Cin Ile Ortak Uretilen Bu Ucak Jf17 Thunder
Parskuru On Twitter Mig21 Den Cin Tarafindan Fc1 Ucagi Gelistirilmis Ancak Cin Bu Ucagi Kendi Hizmete Almak Yerine Pakistan A Ortak Uretim Icin Teklif Etmis Pakistan Da Cin Ile Ortak Uretilen Bu Ucak Jf17 Thunder from pbs.twimg.com
Uçağın çift motorlu olacağını ve pakistan hava kuvvetleri'nin çift motorlu uçağı tercih ettiklerini belirtiyor. Uçağın düşme nedeninin araştırıldığı belirtildi.pakistan'ın başkenti i̇slamabad'da, pakistan hava kuvvetleri?ne (paf) ait bir savaş uçağı düştü. Pakistan ve hindistan arasındaki gerilim tırmanıyor.

Pakistan ve hindistan arasındaki gerilim tırmanıyor.

Bu habere 75 yorum yapılmış. Siz inaniurmusunuz pakistan in 5.nesil savas ucagi yapabilecegine? .pakistanlı yetkililer uçağın çift motorlu olacağını ve pakistan hava kuvvetleri'nin çift motorlu uçağı tercih ettiklerini belirtiyor. Pakistan 5 nesil savaş uçağı.