50+ Afganistan Savaş Uçakları Pics

50+ Afganistan Savaş Uçakları
Pics
. Sovyetler birliği'nin afganistan'ı işgal ederken yaptığı stratejik hatalar şöyle sıralanabilir zira bütün savaş boyunca kırsal alanın %70'i daima afgan direnişçilerinin kontrolü altında kaldı. Afganistan'daki nato güçleri ise, henüz bu olayla ilgili bir açıklama yapmadı.

Taliban Afganistan Da Abd Ucagi Dusurdu Sputnik Turkiye
Taliban Afganistan Da Abd Ucagi Dusurdu Sputnik Turkiye from cdntr1.img.sputniknews.com
Sovyetler birliği'nin afganistan'ı işgal ederken yaptığı stratejik hatalar şöyle sıralanabilir zira bütün savaş boyunca kırsal alanın %70'i daima afgan direnişçilerinin kontrolü altında kaldı. Görgü tanıkları da uçak düşmesinin ardından bölgeye çok sayıda nato askerinin sevk edildiğini ifade etti. Abd uçakları kunduz'da hastaneyi vurdu.

Abd uçakları kunduz'da hastaneyi vurdu.

Afganistan'ın batısındaki herat ilinde nato'ya ait savaş uçaklarının düzenlediği hava saldırısında çok sayıda sivil yaşamını yitirdi. Afganistan'da operasyon yapan i̇ngiliz savaş uçakları. Bir zamanlar, bölgedeki ülkeler arasında en güçlü hava kuvvetine sahip olan afganistan'ın, savaş ve kargo uçakları, helikopterleri ve hava kuvvetlerine ait diğer cihazlar iç savaşlar ve abd işgali. Afganistan'ın kunduz kentinde amerikan savaş uçaklarının vurduğu, uluslararası yardım kuruluşu sınır tanımayan doktorlar'a (msf) ait hastanede.