25+ Düşürülen Rus Savaş Uçağının Pilotu Na Neoldu Gif

25+ Düşürülen Rus Savaş Uçağının Pilotu Na Neoldu
Gif
. Tıpkı savaş zamanlarında dedelerinin yaptığı gibi ifadelerini kullandı. Suriye'nin bayırbucak bölgesinde, türkiye sınırı yakınında su 24 tipi savaş uçağı, türk hava sahasını ihlal ettiği.

Siyah Gri Beyaz Rus Ucaginin Dusurulmesi Olayinin 5n1s Si
Siyah Gri Beyaz Rus Ucaginin Dusurulmesi Olayinin 5n1s Si from 3.bp.blogspot.com
İşte düşürülen su 24 tipi rus savaş uçağı ve pilotunun fotoğrafları Rusya medyası suriye'nin i̇dlib bölgesinde cumartesi günü savaş uçağının vurulmasından sonra atlayan rus pilotun, cihatçılara esir düşmemek için el bombasını patlattığını yazdı. + türkiye hava sahasını ihlal ettiği gerekçesiyle tsk tarafından düşürülen rus uçağının pilotlarını akıbeti ve uçağın nereye rus savaş uçağı pilotlar hayatta mı düşürülen uçağın pilotlarına ne oldu.

Düşürülen uçağın pilotunu arayan rus asker öldürüldü.

Düşürülen rus uçağının pilotu ile militanlar arasındaki son çatışmaya ait olduğu iddia edilen görüntüler yayınlandı. Türk hava sahasını ihlal ettiği için düşürülen rus uçağının ikinci pilotu suriye'deki rus askeri üssünde basına konuştu. Suriye'nin bayırbucak bölgesinde, türkiye sınırı yakınında su 24 tipi savaş uçağı, türk hava sahasını ihlal ettiği. Düşürülen uçağın pilotunu arayan rus asker öldürüldü.