32+ Trablusgarp Savaşında Kullanılan Uçak PNG

32+ Trablusgarp Savaşında Kullanılan Uçak
PNG
. Demekki bizim işimiz uçak yapmak değil düşürmek. Trablusgarp savaşı'nın nedenleri, önemi, sonuçlarını öğrenin.

Ataturkun Savastigi Dunyanin Ilk Savas Ucagi Kullanildigi 1912 Trablusgarp Savasi Turk Bilimi Turks Science Turk Dunyasi Bilim Yayinlari
Ataturkun Savastigi Dunyanin Ilk Savas Ucagi Kullanildigi 1912 Trablusgarp Savasi Turk Bilimi Turks Science Turk Dunyasi Bilim Yayinlari from www.turkbilimi.com
Demekki bizim işimiz uçak yapmak değil düşürmek. 3 ekim 1911'de trablusgarp ve daha sonra bingazi bombardıman edildi. Trablusgarp savaşı öncesinde rusya ile i̇talya arasında racconigi antlaşması imzalanmış ve rusya i̇talya'nın trablusgarp'ı işgaline onay vermiştir.

Trablusgarp savaşı öncesinde rusya ile i̇talya arasında racconigi antlaşması imzalanmış ve rusya i̇talya'nın trablusgarp'ı işgaline onay vermiştir.

Ekşi'yi kullanarak çerezlere izin vermektesiniz. Bizimle gelmek için ne bekliyorsunuz? Uçak ve hareketli balon kullanmak üzere ikinci girişim, kurmay yarbay süreyya bey'in avrupa seyahati esnasında yapılacaktır. Tarihte ilk kez savaş uçağı i̇talyanlar tarafından osmanlı devletine karşı trablusgarp savaşında kullanıldı.