47+ F36 Savaş Uçağı PNG

47+ F36 Savaş Uçağı
PNG
. Bu savaş orta doğu'da sıcak savaş ile bunun akabininde rusya ortadoğu üzerindeki i̇ran'dan sonraki önde gelen müttefiki olan suriye'ye elini uzattı. Ana görevi havadan havaya saldırı olmayan uçakları içermemektedir.

F A 37 Talon Prototype Fighter Youtube
F A 37 Talon Prototype Fighter Youtube from i.ytimg.com
Savaş uçakları, rus uçakları, abd uçakları, f serisi, su serisi, mic serisi, içerik 36. Bu savaş orta doğu'da sıcak savaş ile bunun akabininde rusya ortadoğu üzerindeki i̇ran'dan sonraki önde gelen müttefiki olan suriye'ye elini uzattı. Irak, abd'den 36 savaş uçağı alacak.

Abd, hollanda, birleşik krallık ve i̇srail'dir.

F35 di̇key i̇ni̇ş ve kalkiş (elbet daha i̇yisini yapacağız). 36 adet rafale tipi savaş uçağının satışıyla ilgili anlaşmanın iki ülkenin savunma bakanları tarafından imzalanacağı kaydedilirken, hindistan'ın en az 8 2015'in nisan ayında paris'i ziyaret eden hindistan başbakanı narendra modi, fransa'dan 36 adet uçuşa hazır rafale tipi savaş uçağı satın almak. 11 eylül'de abd'ye terör saldırılarının başlamasından itibaren dünya üzerinde bir çok ülkede savaş başladı. Proje, mitsubishi heavy industries liderliğinde ilerleyecek.