View R B-26 Savaş Uçağı Pics

View R B-26 Savaş Uçağı
Pics
. Ana görevi havadan havaya saldırı olmayan uçakları içermemektedir. Bu savaş uçağı tehlikesi yüksek hava sahalarına girerek kritik hedeflere lazerle hedef bulan silahları kullanıyor.

Soguk Savas Doneminden Bugune Nato Uyesi Bir Ulke Tarafindan Dusurulen Ilk Rus Savas Ucagina Iliskin Degerlendirmeler Gorus Roportaj Haber Tesnim Haber Ajansi
Soguk Savas Doneminden Bugune Nato Uyesi Bir Ulke Tarafindan Dusurulen Ilk Rus Savas Ucagina Iliskin Degerlendirmeler Gorus Roportaj Haber Tesnim Haber Ajansi from newsmedia.tasnimnews.com
Bu savaş uçağı tehlikesi yüksek hava sahalarına girerek kritik hedeflere lazerle hedef bulan silahları kullanıyor. 11 eylül'de abd'ye terör saldırılarının başlamasından itibaren dünya üzerinde bir çok ülkede savaş başladı. Bu savaş orta doğu'da sıcak savaş ile bunun akabininde rusya ortadoğu üzerindeki i̇ran'dan sonraki önde gelen müttefiki olan suriye'ye elini uzattı.

Taranis projesinin başarısı, i̇ngiltere kraliyet hava avrupa'nın tek insansız savaş uçağı projesi taranis değil.

Büyük ihtimalle çok sattığı için maliyeti iyiden iyiye düşmüş! Kanalın hemen diğer ucu fransa'da da, dassault aviation adlı havacılık firması, neuron. Erdal börü adlı kullanıcının koleksiyonu. Savunma uçağı görevi görse de f4 aslında kara saldırı jetiydi.