View T 50 Savaş Uçağı Background

View T 50 Savaş Uçağı
Background
. Nesil savaş uçağı projesi pak fa'nın prototipi bu sabah rusya'daki komsomolsk am amur tesislerinden havalanarak ilk uçuşunu tam. Aerodinamik açıdan en gelişmiş yola uygun süper otomobil modeli olarak geçen t.50, savaş uçaklarını akıllara getiren fan sistemiyle dikkat çekiyor.

1 72 Su 57 T 50 Alasim Dorduncu Nesil Savas Ucagi Rus Statik Simulasyon Ucak Modeli Oyuncak Statik Anit Modeli Pres Dokum Ve Oyuncak Araclar Aliexpress
1 72 Su 57 T 50 Alasim Dorduncu Nesil Savas Ucagi Rus Statik Simulasyon Ucak Modeli Oyuncak Statik Anit Modeli Pres Dokum Ve Oyuncak Araclar Aliexpress from ae01.alicdn.com
Hindistan da rusya ile 25. Şimdiye kadar 5 adet prototip üretilmiştir. Radar sinyallerini başarıyla sönümleme kapasitesine sahip bir materyal ile kaplanan.

Şimdiye kadar 5 adet prototip üretilmiştir.

Kanalıma ücretsiz abone olun ▻ i̇ran'ın yeni nesil uçağı f 313 gerçek mi? Nesil savaş uçağı projesi pak fa'nın prototipi bu sabah rusya'daki komsomolsk am amur tesislerinden havalanarak ilk uçuşunu tam. 24 adette anlaşılan uçaklardan kaç adet teslim edildiği belli değil. Nesil savaş uçağı programına verdiği isimdir.