Download Baykar Insansız Savaş Uçağı Pics

Download Baykar Insansız Savaş Uçağı
Pics
. Baykar teknik müdürü selçuk bayraktar, i̇nsansız savaş uçağı inşallah 2023 öncesi. Baykar makina teknik müdürü selçuk bayraktar, baykar'ın merkezinde müjdeyi verdi.

Kale Baykar Ortakligi Nin Gelistirdigi Yerli Iha Lar Tsk Ya Teslim Ediliyor
Kale Baykar Ortakligi Nin Gelistirdigi Yerli Iha Lar Tsk Ya Teslim Ediliyor from vicdaniret.org
İnsansız savaş uçağına giden son aşama. Bayraktar, i̇nsansız savaş uçağı inşallah 2023 öncesi. Baykar teknik müdürü selçuk bayraktar, i̇nsansız savaş uçağı inşallah 2023 öncesi.

Baykar'ın son ürünü bayraktar akıncı, ti̇ha yani taarruzi i̇nsansız hava aracı kategorisinde.

.de bu alanda ülkemizin önemli bir deneyim kazanmasına kapı aralayan baykar makina, şimdilerde kullanımda olan insansız hava bundan daha da önemlisi ise i̇nsansız savaş uçağı konusu. Baykar makina teknik müdürü selçuk bayraktar, bugün paylaştığı açıklamalarda insansız savaş uçağına ve 1,5 ton yük taşıyabilecek bundan daha da önemlisi ise i̇nsansız savaş uçağı konusu. .araçları(i̇ha) sistemlerinde öncü rol oynayan baykar'ın makine teknik müdürü selçuk bayraktar, insansız savaş uçağı ile ilgili müjdeyi verdi. Baykar teknik müdürü selçuk bayraktar, ilk milli insansız savaş uçağı uçan balık'ın kanatları takılmış görüntüsünü sosyal medya hesabından paylaştı.